Ajankohtaista – Aktuellt

Tästä näet Oulun Ruotsalaisen Klubin tulevat tapahtumat.
 Här kan du se Svenska Klubbens  kommande evenemang.

****************************************************************************************

Oulun Ruotsalaisen klubin kevätkokous ja syyskokous UKI Arkkitehdit Oy:n toimistolla (Puusepänkatu 6) keskiviikkona 11.11.2020 kello 18.00.

****************************************************************************************

kahvikuppi

Tule Luckanin ruotsinkieliseen kielikahvilaan!

Mielenkiintoisia keskusteluja kahvikupposen ääressä – ruotsiksi! Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua Luckanin ruotsinkieliseen kielikahvilaan. Puhumme ruotsia ja samalla laajennamme sanavarastoa ja saamme harjoitusta verbaalisessa viestinnässä. Sinun ei tarvitse osata sujuvasti ruotsia etukäteen, vaan ideana on oppia puhumaan sujuvammin syksyn mittaan. Riittää kun olet kiinnostunut ruotsin kielestä ja haluat sitä harjoitella.

Alla lisää tietoa Luckanin syksyn 2020 ohjelmasta ja muista tapahtumista.

*******************************************************************************************************************

Våren  2020 – Kevät 2020

Pe 13.3. Talvisodan päättymisestä 80 vuotta: seppeleenlasku ruotsalaisen vapaaehtoisen lentorykmentti F19 muistokivelle Oritkarissa klo 12.00 . Ylilento Hornet ja Gripen.  Klo 13.00 alkaen tilaisuus De Gamlas Hemissä. Klubia edustavat   Markku  ja Matti Heikkinen.

Pe 13.3. Talvisodan päättymisestä 80 vuotta -muistotilaisuus keskustan seurakuntatalolla (sitä ennen hautausmaalla): kahvit klo 12.30, muistojuhla klo 14.00 Klubin jäsenet Reijo Sallinen ”tervetuloa”, Matti Rossi ”juhlapuhe”.

Ke 18.3. Kai Latvalehdon Finskt blod, svenskt hjärta -kirjan kaksikielinen  keskustelu- ja julkistamistilaisuus  Oulun kaupunginkirjastossa klo 16.00 alkaen.  Samana iltana Anna Järvinen konsertoi  Vanhalla Paloasemalla klo 20.30 alkaen. Tapahtumat ovat osa Ruotsinsuomalaisen kulttuurilähetystön toimintaa, jonka eräs tarkoitus on tehdä ruotsinsuomalaisuutta näkyväksi sekä Ruotsissa että Suomessa.

La  4.4.  Klubin kevätkokous Torniossa. Lähtö klo 9.00 Oulusta.

Ke 13.5. Sotalapsitilaisuus Oulun kaupunginkirjastossa klo 18.00: kirjan esittely, mukana klubin jäsen Matti Heikkinen.

       ******************************************************************************************************